Radionica AT susret

Radionica Aleksander tehnike je iskustvena radionica na kojoj istražujemo – kako mi doživljavamo sebe u svom telu i kroz pokret.

Kako izgleda radionica

Radionica Aleksander tehnike je iskustvena radionica na kojoj istražujemo – kako mi doživljavamo sebe u svom telu i kroz pokret.
Koristeći se principima Aleksander tehnike, dodirom i primenjenom anatomijom, uočavamo koje navike su stale na put naše prirodnosti. Bićemo u pokretu, u jednostavnim kretnjama (kao što su sedanje, ustanje, hod). Na radionici ćemo pratiti radni materijal, i kroz telesnu svesnost upoznavaćemo kako koristimo sebe. Dodir je uključen pri potrebi da se uoči navika i u službi usvajanja AT principa.

Radionica je podeljena u četiri segmenta.

Kome je potrebna?

Svima vama koji volite istraživanje u grupi, razmenu i rad na sebi. I ukoliko imate problema sa sedenjem, bolovima, sputanim disanjem i napetošću. Ako ne znate kako da se odmorite, a imate volju da se upoznate sa funkcionalnošću vašeg tela.  AT radionica nudi prostor da se znanja utelove kroz primenu i na taj način postaju vaša osnovna podrška u svakodnevici. 

Nakon radionice

Utisci su uglavnom, lakoća. Povezanost sa drugima. Pobuđenost i svesnost ne samo šta radim, već gde sam Ja i kako to radim.  Ja kao vršilac radnje.

Scroll to Top